Finesse diabolo

Finesse diaboloen er en præcisions diabolo med et hav af muligheder. Den er lavet af nogle yderst flexible gummimaterialer, og har en lidt tykkere kant end resten af kopperne. Det gør at den bliver meget stabil, da den øgede kantvægt giver en naturlig gyroskopist effekt som stabiliser diaboloen, især ved langsomme omdtrejninger.

Aksen udført af en blanding af stål og carbon-fibre. Kombinationen gør at friktionen mellem diabolo og line bliver mindre og diaboloen drejer der ved rundt i længere tid, så bliver tricks lættere at udføre og kan udføres i længere tid.

Den er perfekt til at optræde med, da den er ret bred, og den er nem at fange ved høje kast. Det er nok en af de mest populær diaboloer blandt de lidt mere øvede brugere, men er stadig meget velegnet til begyndere. Det gør den til en diabolo som både voksne og børn vil elske at bruge selv om de med tiden bliver bedre til det.

Der er udover et hav af udvidelse muligheder ved den serie der hedder Evolution kit, man kan tilføje bla. ekstra vægt, lys, prisme og akse med kuglelejer.

Niveau

Øvet

Højde 13,6 cm
Vægt 245 gr.
Diameter 13,3  cm
Varenummer J01450
Producent Mister Babache
Model Finesse
265,00
Model/varenr.: J01450
Lager: På lager